Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Károly atya látogatása a toronyi plébánián


Németh Károly atya a Toronyi Plébánia templomaiba látogatott és találkozott a hívekkel2016. június 11-én, szombat este Bucsuban, vasárnap Dozmaton, Toronyban és Sében járt vendégségben Németh Károly, az Szombathelyi Egyházmegye nyugállományban lévő lelkipásztora.


Németh Károly atya a Toronyi Plébánia templomaiba látogatott és találkozott a hívekkelMásfél éves betegeskedéséből felépülve, Istennek a gyógyulásáért, a híveknek és Dr. Perger Gyula plébános atyának a sok imádságért jött „haza” hálát adni. Haza, hiszen kisegítőként szolgált éveken keresztül a plébánia területén.  

Szentbeszédében utalt a plébánián általa látott, a plébános és a hívek közös munkájának gyümölcseire, a fejlődés és a szépítési beavatkozások mindenütt látható nyomaira.

Németh Károly atya a Toronyi Plébánia templomaiba látogatott és találkozott a hívekkelVégül szentbeszédében kitért Szent Márton születésének évfordulója kapcsán meghirdetett sok-sok rendezvényre. Kiemelve „a felemelő szeretet”, a püspök atya által kijelölt jelmondat fontosságát. 

A szentmise végén minden községben a hívek kézfogással fejezték ki örömüket, hogy másfél év után újra találkozhattak Károly atyával.

Szöveg: Magyar Ákos – Fotó:Gál Sándor és Hoós Flórián