Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Jótékonysági bál Jánosházán

Szülői Munkaközösség Bál2016. november 19-én jótékonysági bált rendezett a Szent Imre Általános Iskola Szülői Közössége.

Szülői Munkaközösség BálBodorkós Imre plébános úr megnyitójában keresztény emberhez méltó szórakozást kívánt a jelenlévőknek. Utalt arra, hogy az önzetlen adakozás lehetőséget kínál majd arra, hogy az iskolában nevelődő diákok élete tartalmasabb, élményekben gazdagabb lehessen. Tegyünk meg minden tőlünk telhetőt azért, hogy gyermekeink hitben, erkölcsben nemesebb lelkületű emberekké váljanak, akiknek mi, felnőttek, az Istennel való kapcsolat szépségét és örömét is átadtuk.

 

Szülői Munkaközösség BálPlébános úr köszöntőjét hangulatos műsor követte. Felléptek az iskola volt és jelenlegi diákjai, a szülők képviselői. A 4. osztályosok vidám jelenettel emlékeztettek bennünket a felnőtté válás nehézségeire, a nagyobbak örökzöld slágerekkel szórakoztatták a hálás közönséget. Végezetül a Z’Zi Labor „Sztimre Asszonykórusa” csalt mosolyt az arcokra. Az előadott műsorszámokat a közönség lelkes tapssal jutalmazta, majd az est további részében Veilinger Csaba gondoskodott a remek hangulatról.

Szülői Munkaközösség BálNémethné Pál Gyöngyi, a Szülői Közösség elnöke köszönetet mondott mindazoknak, akik jótékonysági bál előkészítésében bármilyen feladatot önzetlenül vállaltak. Megköszönte a tombolára küldött jószándékú felajánlásokat, a jótékonysági jegyek megvásárlását, a terem előkészítését, a vendégváró süteményeket. A bevételt a Szülői Közösség ebben az esztendőben is a gyermekek javára, játékok és sporteszközök vásárlására, valamint az osztálykirándulások támogatására fordítja.

Örömmel éltük meg Tamás Áron gondolatát: „Minden ember legnemesebb öröme, ha valami olyant cselekedhetik, amelynek tisztaságában nem kételkedik. Sem a cselekedet idején, sem a cselekedet után.”