Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Elindult az Esti8-as Szombathelyen

Esti8-as2018. február 11-én elindult az Esti8-as 7. féléve. A félévnyitó szentmisét Németh Norbert, egyetemi lelkész mutatta be.

Esti8-asNyitó gondolatában megfogalmazta, hogy nem csak az Esti8-asben indul új félév, hanem a diákoknál is. „Holnap elindul a főiskolákon, egyetemeken a tavaszi félév, sőt, ahogy körbenézek, vannak általános iskolások és középiskolások is, akik szintén csak pár napja kezdték meg az újabb félévet.” A kezdő énekre is utalva – melyben a Szentlelket hívtuk – felhívta figyelmünket arra, hogy hívnunk, kérnünk kell a Szentlelket, hogy segítsen bennünket továbbra is feladatainkban, tanulásunkban, munkákban az előttünk álló félévben.

A tavaszi félévben 16 szentmise lesz, melyekre különböző atyákat hívtunk meg az egyházmegyéből és azon túlról. Érkezik hozzánk többek között Kiss Laci atya, Bodorkós Imre atya, de velünk lesz az örök Esti8-as tagok közül Inzsöl Richárd és Győrből Martos Levente Balázs atya is. Áprilisban vendégünk lesz Egyházmegyénk vezetője, Székely János is.

Legnagyobb meglepetésünk pedig, hogy új, rendkívül minőségi, megújult címkével rendelkező Esti8-as bort is választottunk!

Jövő vasárnap, február 17-én pedig Budapestről, Koroknai Zoltán jezsuita szerzetes atya mutatja be a szentmisét, és az Akkord együttes fog zenélni.

 

Várunk mindenkit nagy szeretettel!