Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Várja a táborozókat, zarándokokat a Dr. Saly László gyermek és ifjúsági tábor Sitkén

SzálláshelyA korábbi években végrehajtott fejlesztések után, az elmúlt hónapokban minden szükséges engedély megérkezett a Dr. Saly László gyermek és ifjúsági tábor működéséhez. A Szombathelyi Egyházmegye egyetlen bejegyzett, egyházi jellegű szálláshelye várja az érdeklődőket. 

A sitkei templom mellett található az az épületegyüttes, amelyek átalakítására az elmúlt években nagy gondot és figyelmet fordított a Gércei Plébánia. Ennek eredményeként közösségi házként és júniustól már hivatalos engedélyekkel is rendelkező szálláshelyként is funkcionálnak az épületek. Akik a járványügyi veszélyhelyzet miatti korlátozások feloldása után most kezdik el szervezi közösségi programjaikat és ehhez megfelelő minőségű és nagyságú szállást keresnek az egyházmegyében, remek választás lehet a Dr. Saly László gyermek és ifjúsági tábor Sitkén. 

 

Sárvártól 8, Celldömölktől 11km-re található. Csendes barátságos környezet, minden korosztálynak egyaránt ajánlott. Iskolásoknak osztálykirándulásra tökéletes helyszín.
Két ház áll rendelkezésre akár 40-50 fő számára is.
Az udvarban található egy hatalmas füves terület ahol akár focizni, sütögetni, főzni és grillezni is lehet. Házban lehetőség van biliárdozni, csocsózni, és ping pongozni is.
Az egyik házban 6 szoba van amelyek 2-3-4-5 vagy 7 ágyasak. Három szobához külön fürdőszoba is tartozik. Van egy közös fürdőszoba és egy konyha.
Másik házban a földszinten található 1 konyha, 3db mosdó, 2db nagyobb helyíség. Emeleten 1 kisebb és 2 nagyobb szoba van + 2db fürdőszoba.
Rendezvények szervezésére is alkalmas születésnap, névnap, keresztelő, kisebb lakodalom.
Látnivalók Sitkén: Sitkei fogolytábor emlékhely / kalapos kút,Sitkei kastély, Kálvária Kápolna, lovaglási lehetőség,
Faluban étterem és tekéző is található.
Lehetőségek a közelben: Sárváron: termálfürdő, csónakázó-tó, arborétum, Nádasdy vár, Vadkert major.
Közelben található a Ság-hegy ami kirándulás szempontjából nagyon jó.
Sok szeretettel várjuk az érdeklődő vendégeket egész évben.

Érdeklődni:

Nagy Tifani koordinátornál lehet: 06703369808 vagy a címen.